Caldo Tlalpeño Fácil

Preparación
15 min

Porciones
4

Tipo de receta
Comida
Ingredientes
1 pieza de pechucga de pollo con hueso y sin piel
¼ pieza de cebolla
1 diente de ajo
1 cucharada de sal
1 lata de Caldo Tlalpeño (425 g)
1 taza de chícharos pelados
1 pieza de chile chipotle adobado
1 pieza de papa pelada y cotada en cubos
½ taza de garbanzos cocidos
1 taza de queso oaxaca
½ pieza de agucate rebanado para decorar
PASO 1:
En una olla con agua, cuece la pechuga de pollo con la cebolla, el ajo y la sal por 25 minutos. Desmenuza la pechuga de pollo y reserva.
PASO 2:
En una olla calienta la sopa estilo caldo tlalpeño Campbell’s ® y el agua. Agrega el pollo, la papa, los chícharos, los garbanzos y los chiles. Cocina tapado 10 minutos o hasta que las verduras estén cocidas.
PASO 3:
Sirve el caldo acompañado del queso, el aguacate y el limón.

3 thoughts on “Caldo Tlalpeño Fácil

  • Some truly fantastic posts on this web site, regards for contribution. “We are always in search of the redeeming formula, the crystallizing thought.” by Etty Hillesum.

  • What¦s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & aid different customers like its helped me. Great job.

  • A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If attainable, as you grow to be experience, would you thoughts updating your weblog with extra details? It is extremely helpful for me. Big thumb up for this weblog publish!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.